کشک پاستوریزه یا کشک مایع در وزن ۱۰کیلو بیشتر برای مصارف رستورانها و طباخی ها استفاده می شود این نمونه کشک ها از ترکیب کشک گوسفندی عشایری و کشک گاوی تهیه می شوند.
کشک پاستوریزه چیست
کشک به دلیل خاصیت های خاصی که دارد همیشه در ایران دارای محبوبیت زیادی می باشد.وجود کلسیم,پروتئین و ویتامین Bموجود در کشک علاوه بر استحکام استخوانها از سرطان روده جلوگیری کرده و همچنین به عنوان یک رژیم غذایی لاغری استفاده می شود.
به همین منظورتولید کنندگان کشک جهت راحتی و دردسترس پذیری بیشتر مردم اقدام به تولید کشک مایع در انواع گوناگونی کرده اند.
کشک پاستوریزه از ترکیب کشک خشک عشایری گوسفندی و کشک گاوی تهیه می شود که در کارخانجات تولید کشک با دستگاههای مکانیزه و بهداشتی بسته بندی و در مدت زمان خاص برای فروش عرضه می شوند.
انواع کشک پاستوریزه
همانطوره که اشاره شد کارخانجات و تولید کنندگان برای راحتی مصرف کنندگان کشک را به مایع تبدیل نموده اند.به همین منظور با توجه به میزان مصرف خانوار کشک پاستوریزه را در بسته بندی های متنوعی تولید نموده اند. ازجمله :
- کشک پاستوریزه شیشه ای در وزن های متنوع گرمی
- کشک پاستوریزه پاکتی در وزن های متنوع کیلویی و گرمی
- کشک پاستوریزه لیوانی در وزن های گرمی
- کشک کاسه ای در وزن های گرمی
انواع برندهای کشک پاستوریزه
- کشک صالح ۱۲۹
- کشک پگاه
- کشک دهکده نصر
- کشک رامک
- کشک شهدین
فروش کشک پاستوریزه۱۰کیلویی
کشک پاستوریزه ۱۰کیلویی بیشتر برای مکانهای پرجمعیت استفاده می شود به این دلیل که کشک بعد از مایع شدن و باز شدن درب آن مکان مناسبی است برای تولید باکتری ها به همین منظور لازم است که برای مصارف حجیم مانند آش کده ها ,رستورانها وبیمارستانها با حجم بالای پخت و پزدر یک وعده غذایی استفاده شود.
حقایق غذایی آن در هر ۱۰۰گرم طبق تصویر ارائه شده می باشد.
امتیاز شما به این مطلب