شاید سوال باشد که مگر قره قروت هم برای رب استفاده می شود ؟!
برای پاسخ باید گفت که در برخی رب های محلی به جهت بالا بردن غلظت و طعم بهتر به عنوان چاشنی در غذا از قره قروت که خود یک چاشنی خالص می باشد استفاده می شود.
این نمونه قره قروت ها باید دارای ویژگی هایی باشند که در اینجا به آنها اشاره خواهیم نمود.
انواع قره قروت محلی و کارخانه ای
مشتریان همیشه این سوال برایشان پیش می آید که قره قروت محلی چیست و چه فرقی با قره قروت کارخانه ای دارد؟
در تولید قره قروت محلی باید گفته شود که قره قروت ها به همان روش قدیم از آب پنیر بدست می آیند که با پخته شده آب پنیر یا آب ماست و تبخیر شدن و همچنین هم زدن طولانی مدت قره قروت بدست می آید که دراین مرحله هم زدن شاهد هستیم که قره قروت را باکمی آرد و یا کمی نشاسته ترکیب می کنند تا سریعتر به جامد بودن خود برسد. که دراین موارد قره قروت کمی ناخالص محسوب می شود.
مزایا قره قروت ناخالص
- ارزان تر بوده
- سریعتر به مرحله جامد بودن می رسد
- تولید آن بیشتر است نسبت به قره قروت خالص محلی
قره قروت محلی گاها با این روش تهیه می شود چرا که برای محلیا صرفه اقتصادی ندارد به همین خاطر کمی آرد به آن زده می شود.
قره قروت کارخانه ای در تولید قره قروت کارخانه ای باید گفت که به دلیل نظارت های زیاد بهداشت در این خصوص و همچنین به دلیل اینکه محصول باید صادراتی باشد از قره قروت خالص و بدون اسید سیتریک بهره برده می شود که همین امر باعث شده که قره قروت سالمترو نرم تر باقی بماند.
مزایای قره قروت کارخانه ای
- قیمت مناسب بازار
- کیفیت درجه یک
- بدون مواد افزودنی مانند اسید سیتریک
بسته بندی های زیبا و مورد نیاز جامعه قره قروت پذیرایی، قره قروت تخته ای، قره قروت شمشی و قره قروت های گرمی از نمونه محصولات بسته بندی این کارخانه به حساب می آیند.
فروش عمده قره قروت کارخانه ای برای تولید انواع رب
در این سایت این نمونه قره قروت خالص و با کیفیت به فروش عمده برای کارگاه ها و کارخانه های تولید رب می رسد. چنانچه نگران تضمین کالای خود از لحاظ کیفیت هستید کافی است با مجموعه ما تماس گرفته و اطلاعات کیفی محصول را جویا شوید تا خرید بهتر و آسان تری را تجربه کنید.
امتیاز شما به این مطلب