قیمت کشک محلی در بازار عمده فروشی برحسب میزان مصرف مشتری و کیفیت محصول محاسبه می شود.
آنچه مهم است داشتن یک قیمت ارزان و با کیفیت مورد نظر مشتری است.ما این محصول را بدون واسطه از تولید کنند با قیمت ارزان به صورت اینترنتی به دست مصرف کننده به فروش می رسانیم.
کشک محلی در ایران
کشک ها را بر اساس نوع شیر حیوانی به چند نمونه تقسیم می کنند.کشک محلی دارای همان کلسیم و پروتئین است که کشک پاستوریزه با برندهای متفاوت دارا هستند.حتی به دلیل در معرض آفتاب قرار گرفتن و خشک شدن مدت زمان بیشتری می تواند درمحیط خشک خارج از یخچال نگهداری شود.در ایران کشک محلی به وفور یافت می شود.از این نمونه کشک ها می توان در غرب کشور و در شمال شرقی ایران با تنوع بسیار در رنگ و اندازه دیدن و برای خرید کشک اقدام نمایند.
چگونه کشک خشک را آب کنیم
برای آب کردن انواع کشک محلی خشک نیاز هست که به مدت حداکثر ۲ تا۳ ساعت کشک را در آب داغ ریخته.میزان آب داغ نباید خیلی باشد.بعد از این زمان با فشاردادن کشک متوجه می شویم که چقدر کشک نرم شده است اگر نرم شدن کشک به گونه ای بود که به مغز کشک رسیده بود با کشکول کشک سابی یا با مولینکس آن را به کشک مایع رقیقی به همراه آب تبدیل می کنیم.و سپس به مدت ۲۰دقیقه روی اجاق گاز قرار داده و زمانی که به مرحله جوش رسید به آن پیاز داغ،نعنا و ادویه از قبل آماده شده را اضافه می کنیم.
قیمت کشک محلی به صورت عمده
همانطور که قبلا ذکر کردم قیمت کشک را براساس میزان مصرف خریداران و میزان کیفیت خالص کشک محاسبه می کنند.هرچه کیفیت کشک محلی خالص تر باشد درجه سفتی کشک هم بالاتر است و قیمت آن هم بالاتر.مجموعه ما توانسته انواع کشک خشک و پاستوریزه را با قیمتهای متنوع در خود جای دهد.شما می توانید با مشاورین ما تماس گرفته و قیمت عمده آن را جویا شوید.
امتیاز شما به این مطلب