کشک پاستوریزه صالح یکی از لبنیات مصرفی در آشپزی بوده که از قدیم تا به حال هنوز هم استفاده بسیاری از آن می شود.
کشک پاستوریزه
کشک از خشک کردن ماست چکیده به دست می آید.
این محصول بین کشورهای آسیایی بخصوص افغانستان جایگاه بالایی را از آن خود کرده است.
کشک تمام خواص شیر را در خود دارد. دارای کلسیم، پروتئین، چربی، مک و ویتامین b3 است.
در هر ۱۰۰ گرم کشک بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ کالری وجود دارد.
پاستوریزه کردن یک محصول یعنی توسط یک فعل و انفعالات رشد میکروب ها در غذا آهسته می شود.
به دلیل اینکه عفونت های انسانی و حیوانی از راهه مواد غذایی میتوانند به بدن انسان وارد شوند، بهترین کار پاستوریزه کردن مواد غذایی و خریدن مواد غذایی پاستوریزه است.
انواع روش های پاستوریزه عبارتند از :
- روش holder
- روش HTST
- روش UHT
کشک پاستوریزه میتواند یک وعده غذایی کامل، بدون وجود هر نوع میکروب برای مصرف در پختن غذاهای مختلف باشد.
فروش کشک پاستوریزه صالح
کشک پاستوریزه صالح در بسته های مختلف در وزن های ۱۵۰، ۴۰۰، ۹۰۰، ۵کیلویی و ۱۰ کیلویی در بازار موجود می باشد.
فروشنده باید بداند، مصرف کننده برای پخت و پز خانگی از میخواهد از کشک استفاده کند یا رستوران.
فروشنده باید به خوبی بداند، فروش برای دستوران ها، به صورت عمده به صرفه تر از جزئی است، پس باید در هنگان فروش عمده، قیمت مناسب تر عرضه کند.
فروش کشک پاستوریزه صالح، در فروشگاها و مغازه های محله ای موجود است.
کشک صالح به روش سنتی تولید شده، و کیفیت بالایی را برخوردار است.
فروش میتواند به صورت حضوری باشد، که در این نوع، فروشنده با استفاده از واسطه این کار را انجام می دهد.
باید در نظر داشت که وجود واسطه یعنی بالا رفتن قیمت تا حدی، پس این روش شاید برای مصرف کننده ای که میخواهد در هزینه صرفه جویی کند کارآمد نباشد.
روش دیگر که برای صرفه جویی در هزینه ها بسیار کارآمد است، خرید به صورت غیرحضوری از طریق تماس به فروشنده و سفارش دادن، یا خرید به صورت اینترنتی است.
با این نوع از خرید واسطه حذف شده و قیمت، قیمت خام کارخانه است.
از دیگر محصولات کشک صالح میتوان به :
- کشک مایع صالح به صورت فله و دبه ای
- کشک ۴۵۰ گرمی به صورت کاسه ای
اشاره کرد.
کدام غذاها نیازمند یک کشک پاستوریزه با کیفیت هستند؟
- آش رشته : یکی از رایج ترین غذاهاس که بخش اصلی آن را کشک تشکیل می دهد.
- حلیم بادمجان
- آش کشک
امتیاز شما به این مطلب