یکی از برند های کشک مرغوب، کشک قیطران درجه یک نام دارد که بیشتر تولیدی خود را به صورت تنقلات در بازار پخش میکند.
کشک قیطران درجه یک
کشک قیطران درجه یک، در بازار به صورت بسته بندی های ۱۰۰و ۲۰۰ گرمی پودر دار و غیر پودری وجود دارد.
این کشک درجه یک به صورت فله و کیلویی هم به فروش میرسد.
این برند با گذشت سالها توانسته جایگاه خوبی را بین فروشندگان کشک پیدا کند و شاید با اطمینان می توان گفت برند با کیفیتی در صادرات کشک است.
کشک قیطران در مصارفی مثل رستوران ها به صورت عمده تهیه میگردد.
اما سوال اینجاست
از کجا میتوان کشک درجه یک قیطران را به صورت عمده تهیه کرد؟
کارخانه تولید کشک درجه یک
کارخانه تولید کشک درجه یک ، میداند دقیقا خواسته ی مشتری چیست. پس باید صد در صد مسیر خود را بر روی خواسته ی مشتری جلو ببرد، زیرا وجود مشتری یعنی رونق کارخانه.
کارخانه باید راه های متعددی را برای فروش محصول خود به مصرف کنندگان عرضه کند.
از نظر خرید، مشتری انواع و اقسام مختلفی دارد. نیمی میخواهند خرید خود را به صورتعمده انجام دهند.
نیمی دیگر به صورت جزئی.
تمرکز ما در این متن بیشتر خرید به صورت عمده است.
پخش عمده کشک قیطران
خرید کشک قیطران درجه یک میتواند از طریق پخش کنندگان انجام شود.
معمولا افرادی هستند که محصول تولید شده را از کارخانه دریافت و مستقیم به فروشگاه ها و بنکداری های محلی پخش میکننده، که ای پخش به صورت عمده است.
این کار یعنی وجود داشتن محصول در سر تا سر شهر و یا سر تا سر کشور.
پخش باید به صورت عمده و مساوی انجام شود.
نباید در یک فروشگاه بزرگ کم و در یک مغازه ی محلی تعداد زیاد باشد زیرا فراوانی بسیار باعث گذشتن تاریخ مصرف محصول می شود.
فروشگاهایی که کشک را از طریق پخش کنندگان تهیه میکنند، اگر پخش کننده از سمت کارخانه باشد واسطه ای وجود ندارد و قیمت کشک خام است، اما اگر پخش با کارخانه قرار داد داشته باشد صرفا یک واسطه است، لذا درصدی به قیمت اضافه می شود.
کشک درجه یک
اگر در نظر دارید که یک کشک چرب تر را برای مصرف خود تهیه کنید، توصیه میکنیم که اول به رنگ کشک توچه کنید.
هرچه کشک تیره تر باشد، درصد چربی آن بالاتر و گرما دیده تر است.
کشک درجه یک کشکی است که در آن نمک به اندازه ای استفاده شده که کلسیم موجود در کشک را از بین نبرد، سم بوتولینیوم را در کشک به وجود نیاورد.
اما باید در نظر داشت، حتی وقتی کشک درجه یک سنتی را تهیه میکنیم بهتر است اول آن را بجوشانیم تا باکتریایی که از شیر وارد شده اند از بین بروند.
امتیاز شما به این مطلب