تولیدکشک خانگی

فروش و تولیدکشک خانگی محلی سائیده

تولید کشک خانگی محلی سائیده در روستا ها به صورت محدود و در فصل بهار انجام می شود به این دلیل می گوئیم محدود چرا که هر خانواده نهایتا ۱۰ تا ۵۰ گوسفند داشته باشند و در تولید شیر به میزان زیاد امکان حجم بالا را ندارند و بدین صورت کشک در هر خانواده ای تولید می شود و توسط جمع کنندگان کشک محلی به صورت یکپارچه جمع آوری می شود.

این تولید کشک خانگی به دلیل شرایط آب و هوایی هر روستا و نیز تغذیه هر دام دارای کیفیت های متفاوتی هستند اما همگی به صورت خالص و کاملا پرچرب تولید می شود.تولیدکشک خانگی

نحوه تولید کشک خانگی محلی

بعد از دوشیدن شیر گوسفندان, هستند خانواده هایی که همگی باهم شیر های موجود را دریگ دیگ بزرگ می ریزند تا کشک یک دست تری تهیه کنند.

شیر را به دلیل دارا بودن چربی زیاد امروز در روستا ها بوسیله دستگاه چربی گیر می توان از میزان پروتئین آن کم کرد بدین صورت که شیر را در یک دستگاه که دو سر متفاوت دارد می ریزندو سپس با یک چرخنده آن را می چرخانند مانند چرخ گوشتی های قدیمی دستی که با این حرکت آرام آرام چربی شیر از یک طرف و خود شیر از سمت دیگر از هم جدا می شوند

چربی آن تبدیل به کره و شیر ر ا در دیگ روی اجاق می گذارند تا به نقطه جوش رسیده تا میکروب آن کشته شود سپس تبدیل به ماست می کنند و در پارچه های نخی بزرگ می ریزند تا خب آب آن گرفته شود و آب گرفته شده را به قره قروت تبدیل می کنند تولیدکشک خانگی

و چکیده ماست را با کمی نمک گلوله گلوله می کنند و در آفتاب قرار می دهند.به مدت ۵ تا ۷ روز تا خشک شود و بدین صورت کشک محلی بدست می آید.

فروش کشک خانگی محلی به چه کسانی است ؟

کشک خانگی یا کشک محلی را بیشتر کارخانه داران تهیه انواع کشک مایع خریداری می کنند و در سردخانه های خود قرار می دهند چرا که در این صورت می تواند برای مصرف یکساله خود کشک یکدست داشته باشند.

فروش به کارخانه ها و شرکت های بزرگ برای محلیان تولید کننده یک فرصت عالی می باشد چرا که دست واسطه ها را کوتاه می کند و خرید را بهتر و آسانتر می کند. و قیمت ها بدون رقابت و با ملاحظه تر انجام می شود.تولیدکشک خانگی

نکته

خرید کشک بیشتر در فصل بهار و قبل از ماه رمضان صورت می گیردو بعد از آن شاهد کاهش قیمت کشک در فصل های دو م و سوم هستیم که اواسط پاییز دوبار این روند افزایش می یابد